donderdag 29 juli 2010

...nieuwe route inspireert, transpireert en motiveert...

Herken je dit: na een jaar of 3 is er geen pad, weg, doorgang of route die je niet kent in je loopgebied. Je valt snel terug op de makkelijke routes. Het enthousiasme van de eerste keer ("gave track, super omgeving") beleef je allang niet meer. Je trainingen gaan kwalitatief omlaag. Het wordt weer eens tijd om het lijf te triggeren met een nieuwe spannende omgeving met fraaie tracks.

Maar hoe pak je dit aan? Anders trainen kan. Je kunt bijvoorbeeld in het eerste de beste flatgebouw trappen gaan lopen. Goede krachttraining maar ook zeeeeeeeer geestdodend. Viaducten op en af idem dito. De loopband met fraai beeldmateriaal op de TFT...vul zelf maar in. Je laten afzetten in Borkel en Schaft en we zien wel waar het schip strand? Nee, het kan ook anders.

...hier was het toch linksaf...?

Via het plaatselijke VVV kantoor, in Geldrop is dit 't Winkeltje, koop je het boekje " wandelroutenetwerk Zuidoost-Brabant. 2600 km wandelroutes geschikt voor GPS gebruik! In dit losbladig kaartenmapje staan de routes duidelijk uitgetekend. Omdat je van knooppunt naar knooppunt loopt kun je je route qua richting en afstand vooraf bepalen. Ook ondergrond van de track, cafe's en NS stations zijn duidelijk aangegeven.

Doordat je nu vooraf al weet dat je in bijvoorbeeld Soerendonk een rondje door de natuur van 20 km kunt lopen vanaf parkeerplaats " 't Benkske " breidt je je trainingsgebied enorm uit.

...superfitte Wout geniet...

Een nieuwe route inspireert, transpireert en motiveert...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten