zondag 24 april 2011

...Sunday's finest morning moments...

eerste Paasdag, de koelte van de ochtend is van tijdelijke aard. De lente, de zon, de niet aflatende concerten van onze gevleugelde vrienden en het jonge leven zijn de mix die onze loopomgeving kleur geven.


De Prestatatie-1 (P1) groep van LOGO staat te trappelen. Egon als gediplomeerd trainer neemt de groep mee onder het mom van een rustige 90 minuten duurloop. Daar scoort hij wel mee. De lucht wordt al warmer en de zon begint al lichtjes te branden. Een schaduwrijk parcours is het devies.

Opvallende is dat om 0900 uur veel sporters al bezig zijn. MTB-ers, collega lopers, ruiters en E-bikers. Normaal komen we een groepje MTB-ers tegen da's alles. Verstandige gasten.


De route is mooi. Asfalt en zand als ondergrond. Veel schaduw. Veel natuurschoon. Sinds dat Egon voor de www.comrades.com aan het trainen is winnen de routes aan kwaliteit...


De sfeer is goed, de gesuggereerde 90 minuten zijn 120 geworden maar aan de vrolijke koppies is dit niet te zien. Het was goed en gezellig.



Ik heb er nog een 60 minuten aan vast geplakt. In mijn achtertuin is het goed toeven voor mij als trailer.  En het voordeel van muggen is dat als ze beginnen te prikken als je langzamer dan10 per uur gaat lopen. Dus ook de laatste van de 30 km zijn in een fitte pas gelopen. 30km in 3 uur.

De Paashaas hebben we gemist. Zal het wel te druk hebben gehad...

Groet uit Geldrop.

1 opmerking:

  1. Helemaal goed Wouter, dat zijn mooie tochten.
    Ik sluit binnenkort weer aan. Vanmiddag zelf richting Helmod en Mierlo.
    Chris

    BeantwoordenVerwijderen